Taikaloora

Yksilöllisten lahjatavaroiden kauppa

Verkkokauppa Ota yhteyttä

Uniikkeja lahja-ja sisustustuotteita!

Taikaloora-tuotteita on valmistettu vuodesta 1995 alkaen. Toiminta perustuu pääosin Päivi Jylhälehdon omaan suomalaiseen tuotesuunnitteluun ja luovuuteen.

Saatavillasi on yksilöllisiä tuotteita, joista ilahtuu sekä lahjan antaja että saaja. Usein saatavilla on vain yksi uniikkikappale tuotetta, sillä suuri osa käyttämistämme materiaaleista on peräisin luonnosta kuten kivet ja eri puulajit. Lisäksi voimme asiakkaan niin halutessa lisätä tuotteisiin yksilöllisiä tekstejä, kuvia tai mitä vain, jolloin tuotteestasi tulee ainutlaatuinen.

UNIIKKITUOTTEET Katso kaikki >>

SISUSTUS- JA LAHJATARVIKKEET Katso kaikki >>

SIIRTOKUVATAULUT Katso kaikki >>

TUUNAUSTUOTTEET Katso kaikki >>

POISTOTUOTTEET Katso kaikki >>

Isäntäväki

Taikalooran omistaa Päivi Jylhälehto miehensä Terho Jylhälehdon kanssa. He pitävät huolen, että pääset nauttimaan unohtumattomista kokemuksista Oulujärven ympäristössä.

Päivi on Taikalooran luova henki, joka rakastaa vintage- ja sisustustuotteita. Päivi suunnittelee ja valmistaa Taikalooran nettikaupan uniikit tuotteet. Hän pitää myös huolen huoneista, mökistä ja aamupalatarjoiluista.

Terho taas pitää huolen bisneksestä ja organisoi luontoaktiviteettejä vieraille. Hän on innokas kalamies ja tietää kaikki parhaat kalapaikat Taikalooran ympäristössä. Terho järjestää vieraille kaiken tarpeellisen varusteista lähtien.

Tarina

Taikalooran päärakennus on alunperin rakennettu vuonna 1950 Sahanrannan alueella toimineen sahan johtajalle asuinkäyttöön. Alueella toimineelta sahalta toimitettiin puutavara Oulujoen voimalaitosten rakennuksille.

Taikalooran paritalon on suunnitellut Aarne Ervi, yksi maamme kuuluisimmista arkkitehdeistä. Päärakennus sekä hirsinen rantasauna ovatkin suojeltuja kulttuurihistorisen arvokkuutensa takia.

Vuonna 1995 Päivi ja Terho Jylhälehto ostivat tilan ja kunnostivat rakennukset asuin- ja yrityskäyttöön. Matkailutoiminta aloitettiin v. 2000, jonka jälkeen useat matkailijat ovat palanneet kerta toisensa jälkeen kokemaan alueen idyllin ja monipuoliset aktiviteetit.

Ketun tarina
Kettuja on aina vilistänyt Taikalooran elämässä - milloin hahmojen ja joskus jopa elävienkin muodossa. Siksipä siitä on tullutkin luontevasti Taikalooran voimaeläin. Voimaeläimenä kettu merkitsee viekkautta, nopeaa älyä, notkeutta ja keinojen löytämistä. Mutta ennen kaikkea kettu on inspiroiva ja taianomainen hahmo luovalle työlle.
Voit myös majoittua meillä!
Taikalooran majoitustilat sijaitsevat kauniilla paikalla aivan Oulujärven rannalla. Mökeissä on kaikki mukavuudet ja saunoista avautuu upea näky Oulujärvelle. Lisäksi Taikalooran päärakennuksessa on v. 2019 valmistunut lomahuoneisto sekä huoneita Bed & Breakfast -majoittumiseen. Ota yhteyttä ja varaa idyllinen majoitus Taikaloorasta.